Årets Jessch 2017

31.07.2018 kl. 23:26
En söndagskväll klockan 19.30 svänger jag in till ungdomslokalen i Replot där jag ska träffa och intervjua Årets Jessch 2017. I den stora lokalen är de flesta lamporna släckta och på parkeringen står endast en bil parkerad, Jenny Backströms. Jenny som för de flesta är ungdomsföreningen. Det är hon som planerar evenemang, bjuder in till talko och själv alltid är med i allt som äger rum. Och just därför, blev Jenny nominerad och vald till Årets Jessch 2017.

Motivering 1
Vi föreslår att Jenny Backström nomineras som kandidat till Bya-Jessch Nr 3. Jenny har gjort ett väldigt bra job som ordförande för Ungdomsföreningen och så är hon också aktiv i flera andra föreningar ... bla annat i Byarådet. Vi vill tacka Jenny för att hon ställer upp där det behövs.

Motivering 2
Jenny förtjänar utnämningen till Årets Jessch 2017 för hon är en av de mest föreningsaktiva inom hela Replot och arbetar oavbrutet, utan att förvänta sig något i gengäld, för byns bästa.

Under hennes tid som ordförande för ungdomsföreningen har gamla evenemang utvecklats och nya har uppstått. Dessutom har ungdomsföreningens förvaltning ställts i ordning och den pågående renoveringen av ungdomslokalen skulle troligen aldrig ha påbörjats eller gått så bra som den har gjort utan Jenny.
Utöver hennes hängivenhet till ungdomsföreningen syns hennes välvilja för byn även genom hennes arbete inom byrådet. Hon vet alltid vad som skett och vad som börs göra inom föreningarna och är inte rädd för att göra extra arbete för att uppnå perfektion. Sannerligen en person att se upp till!

Replot Byaråd